Voorwaarden reserveren

  1. Tijdens de Sneekweek is reserveren alleen mogelijk voor tenminste 3 overnachtingen.
  2. Het overnachten en boeken van personen onder de 18 jaar is alleen toegestaan onder directe begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. 
  3. Reserveren kan alleen via de website van de stichting www.dedomp.nl.
  4. Voor de reservering is een aanbetaling verplicht van 25 % van de totale kosten, inclusief omzetbelasting, met een minimum van € 100,00. Deze aanbetaling dient voldaan te worden binnen vier dagen, na ontvangst (per e-mail) van de ontvangstbevestiging van de reservering (bankrekeningnummer NL84RABO0359503241). Bij voorkeur maakt u gebruik van de betalingslink in de reserveringsbevestiging.
  5. De reservering is pas geldig na ontvangst van de reserveringsbevestiging.
  6. Het restant van de betaling dient uiterlijk vier weken voor de dag van aankomst voldaan te zijn.
  7. Annulering van de reservering is mogelijk tot veertien dagen voor de dag van aankomst. Daartoe dient een mail gezonden te worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij tijdige annulering  ( twee weken voor reserveringsdatum) wordt 80% van de betaling gerestitueerd.
  8. Bij niet tijdige annulering of geen gebruik van de reservering vervalt de gehele betaling. Wellicht kunt u een beroep doen op uw annuleringsverzekering.
  9. De stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van het reserveringssysteem of het gebruik van de camping.